罗定义工

标题: 寻狗信息 [打印本页]

作者: 谭金章    时间: 2009-9-26 21:50
标题: 寻狗信息

寻狗信息。因同事要返广西,所以委拖本人帮距养住一只宠物狗。不过于9月19号晚上只狗拖断佐条链走佐,我一路追到富豪花园附近就不见了。如果有那位好心人捉了呢个狗或者能提供线索找回呢个狗的,现金酬谢。谢谢。(只狗条尾好似松鼠尾的...)盼狗心切...望各位好心人提供下线索/...。本人手机号码13537925500..QQ52427453..小姓谭..

作者: 因为有你    时间: 2009-9-26 22:06
未见过.....一定会稳返的........
作者: 茵梦湖    时间: 2009-9-26 22:12
没见过~~~
作者: 铿锵的玫瑰    时间: 2009-9-26 22:59
没见到 希望你早日找返只狗狗
作者: 雪花    时间: 2009-9-26 23:19
实系走番主人家啦,去主人家附近找下啦
作者: 懂得珍惜    时间: 2009-9-26 23:34
见到通知你!
作者: 梁娜    时间: 2009-9-27 00:08
谭金章来到呢度稳狗呀???狗就无见....你,我就见.......建议你去旧大桥那边稳下啦.....
作者: 啊聪    时间: 2009-9-27 08:26
衰仔``几时无见左只狗嘛``快比电话邓局睇下``依家打狗呀`` [ 本帖最后由 啊聪 于 2009-9-27 08:29 编辑 ]
作者: 啊聪    时间: 2009-9-27 08:27
原帖由 梁娜 于 2009-9-27 00:08 发表 谭金章来到呢度稳狗呀???狗就无见....你,我就见.......建议你去旧大桥那边稳下啦.....
妇娜我偷偷话你知啦``其实我果日汤左他来吃咯``
作者: 谭金章    时间: 2009-9-27 09:32
我系讲真的。请大家帮下忙。。。
作者: 张飞龙    时间: 2009-9-27 11:44
见到狗讲你知
作者: 梁振涛    时间: 2009-9-27 11:51
见到狗就叫它返去!它应该识路哦!
作者: 谭金章    时间: 2009-9-27 13:12
我先帮距养佐一日就走佐了。。。唔该大家帮帮忙咯。。。边个可以帮我稳返我现金酬谢。。。。
作者: 谭金章    时间: 2009-9-27 21:32
盼狗心切...边位好心人可以帮下我咯..
作者: 谭金章    时间: 2009-9-28 17:49
如果边个捉佐既话...唔该好心俾返我好么??我一定要酬谢你的....
作者: 罗翠苹    时间: 2009-9-29 10:10
罗定人很缺乏拾金不昧的精神,找得到是惊喜,找不到就算了。。别太伤心,向朋友道歉,再送他另一个宠物狗;宠物是不能吃的,所以不用担心是被人吃啦~对吗?
作者: 谭金章    时间: 2009-9-29 10:58
我只希望那位好心人如果捉佐可以俾返我。我会非常非常报答你的。。。
作者: 铿锵的玫瑰    时间: 2009-9-30 09:04
希望那位捉佐呢只狗朋友还返只狗比人啦!
作者: 梁娜    时间: 2009-9-30 15:47
只狗咁似覃将那只噶?系咪距那只来的呀???如果系见到只狗叫距打电话比你啦。我识得它的。。。
作者: 谭金章    时间: 2009-10-4 14:34
系覃将的丫....唉....整唔见佢只狗真系唉...
作者: 谭金章    时间: 2009-10-7 16:58
点解就无人可以帮帮我么???
作者: 宝贝安琪儿    时间: 2009-10-7 21:22
阴公咯,仲未找回啊?只狗仔好精灵.

欢迎光临 罗定义工 (http://www.wr0766.com/) Powered by Discuz! X3.2