罗定义工

标题: 我都发个超靓仔上来俾大家分享 [打印本页]

作者: 紫色嫁纱    时间: 2006-9-22 23:18
标题: 我都发个超靓仔上来俾大家分享
哈哈!帅吧?可爱吧?

作者: 雪绒花    时间: 2006-9-23 00:09
好Q呀,几时带出来玩呀
作者: 唔知    时间: 2006-9-23 00:14
好靓仔啊!第日大个仔肯定谜倒唔少女仔啦!
作者: 雪花    时间: 2006-9-23 01:03
唔........靓仔,好想锡下
作者: 林创波    时间: 2006-9-23 11:58
好在比我细,要不和我抢女,点办?
作者: 靓仔    时间: 2006-9-23 12:03
引用第4楼林创波2006-09-23 11:58 AM发表的“”: 好在比我细,要不和我抢女,点办?
好在你比小靓仔大个,如果你女朋友真系会跟距走左!
作者: 快快乐乐做人    时间: 2006-9-23 14:16
嫁纱个BB好可爱啊!系边个来的吗?到时我生左个女要他做我女婿啊!
作者: 莫问    时间: 2006-9-23 14:54
等埋我哦,乐乐,我要同你竞争
作者: 紫色嫁纱    时间: 2006-9-23 16:04
反对封建!!!反对给BB这么早找妞。。。反对早恋 !!

欢迎光临 罗定义工 (http://www.wr0766.com/) Powered by Discuz! X3.2